Avui dijous concert de la Banda de Música de Sant Llorenç i el cantautor menorquí Miquel Mariano “Rumb a Menorca”

Convidada pel director de la Banda de Música de Sant Llorenç, Pere Siquier, vaig tenir el plaer d’assistir a l’assaig de la banda amb el cantautor menorquí, Miquel Mariano, per al concert especial de les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar «Rumb a Menorca» que sa celebrarà el dijous dia 8 d’agost, a les 22 hores, a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
Per aquest concert especial en Miquel Mariano, contarà amb el seu amic, músic, compositor, pianista, i director de l’Escola Municipal de Maó, Ricard Ramisa, que sempre l’acompanya i és el que ha fet la música de la majoria de temes d’en Miquel al llarg de la seva carrera.
Al concert podrem escoltar dotze temes menorquins entre els que cal destacar èxits tant famosos com, Aerolínies Menorquines, Rub a Menorca, Gelosia, Verigut, etc…a més d’un tema mallorquí , Balada d’en Jordi Roca, de Guillem d’Efak.
A un moment donat de l’assaig el director de la banda Pere Siquier, va felicitar als músics i cantautor per l’encert i compenetració, en Miquel Mariano, va respondrà al director, «sa música té una cosa que els polítics no saben fer i és…anar tots a la una».
Acabat l’assaig Miquel Mariano, el compositor Ricard Ramisa i el director participaren del tro de festa.
El ritme i la marxa de la Banda de Música de Sant Llorenç envairà la plaça de l’Ajuntament, amb un concert únic, on un bocinet de Menorca estarà present amb la veu de Miquel Mariano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: