Baixa de llarga durada sense cobrir a l’IES Felanitx

A l’IES Felanitx sempre hi havia hagut 3 ordenances al dematí. D’ençà del 2014 només n’hi ha dos. Però el despotisme i les nul·les ganes d’oferir un bon servei a la ciutadania per part de la Conselleria d’Educació s’han instal·lat per sempre.

Amb dos únics ordenances al dematí succeeix que quan un es dona de baixa l’altre queda tot sol. I què fa la Conselleria per pal•liar això? RES.

Aquí teniu una baixa de llarga durada estimada en 90 dies i que va començar el 10 de setembre. A dia d’avui la Conselleria no ha aconseguit cap substitut. ?

Segons tenc entès, la Conselleria encara funciona amb un borsí d’interins del 2009. És a dir, que en 9 anys no li ha passat pel cap a cap govern fer un borsí nou per així tenir una base d’aspirants més actualitzada.

En conclusió: tant el govern anterior com l’actual demostren la seva més absoluta incompetència i incapacitat per saber gestionar bé una macroconselleria com és la d’Educació.

Òbviament no demanaré què en pensen, de tot això, els distints militants dels partits que formen part del govern; perquè quan no els convé o no els agrada el que llegeixen el que sí saben fer (i molt bé, a MÉS) és girar el cap cap a una altra banda. L’autocrítica només és necessària per als altres partits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: