Ballada inaugural a l’escola de Mallorquí de Manacor

L’Escola Municipal de Mallorquí inaugura el curs 2019-2020 amb una ballada popular.

Enguany és el sisè any que l’Escola de Mallorquí ha inaugurat oficialment el curs escolar amb una ballada popular a la pista de bàsquet de devora el molí d’en Beió (Manacor), seu de l’Escola.

La idea d’aquesta ballada és difondre el ball popular, oferir una jornada de ball en una zona propera a l’Escola i on fa molt bon ballar, i alhora donar a conèixer l’oferta de cursos de ball de l’Escola.

A causa de l’èxit d’assistència dels darrers anys, aquest divendres onze d’octubre, i a proposta del professorat de la Secció de Balls Tradicionals i Danses de l’Escola, s’ha optat per una jornada de ball un poc més extensa que en altres ocasions.

Concretament han actuat un grup convidat de Menorca, l’Escola de Música i Ball CCE de Sant Lluís; un grup de Manacor, l’Agrupació Sa Torre; i com a novetat, l’alumnat del curs de sons de pagès que es va dur a terme el 2018-2019 a l’Escola, que han posat en pràctica el que aprengueren dins l’aula.

La ballada ha començat a les 20.30 h amb el grup de Menorca, enmig han actuat els exalumnes de sons de pagès i ha conclòs amb l’actuació de l’Agrupació Sa Torre.

Des dels primers anys aquesta ballada ha rebut el suport del Consell de Mallorca a través de la Federació de Música i Balls de Mallorca. En aquesta ocasió, també hi ha col·laborat en l’organització l’Associació d’Amics de l’Escola de Mallorquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: