Bàsquet Manacor. Bons resultats per als equips masculins

Cadet masculí Gestoria Nadal
Bàsquet Manacor, 87 – Unió Esportiva Llosetina, 74

Relaxació dels cadets davant un Llosetina que ho va donar tot durant 40 minuts mentre que els manacorins van viure de les rendes del primer i, sobretot, del tercer període en què el joc arribà a ser intens i brillant, posant contra les cordes l’equip rival. L’equip té talent i hi ha trams del joc en què ho sap demostrar, però els partits duren 40 minuts. Enhorabona pel resultat i a treballar per aconseguir més regularitat.

Infantil Masculí preferent
Bàsquet Manacor Grup RCO, 55 – B. Manacor Perfumeries Xarig, 42
Duel inèdit entre dos equips que el B. Manacor té aquesta temporada a la categoria infantil masculí preferent. El Grup RCO, de segon any, va fer valer la seva experiència i va imposar-se per 12 punts en un partit que sempre va tenir sota control. Hi va haver moments en què el matx va estar força igualat però, com hem apuntat, sense que l’equip de primer any fes perillar la victòria del RCO. Enhorabona als dos equips pel joc desenvolupat i per l’esportivitat.

Mini Masculí Proagrup
Bàsquet Manacor, 35 – Bàsquet Sa Pobla, 28
Molt bon partit dels nostres minis que van progressant setmana a setmana i es mostren il·lusionats dins la pista, amb una gran actitud. Cada setmana veim una passa més en l’aprenentatge i en la cohesió de l’equip.

Cadet Masculí Grupo Coll
Bàsquet Manacor, 85 – Santa Maria, 70
Nova victòria, ara a domicili. Un partit que podem definir com ATAC. Els dos equips van utilitzar les virtuts ofensives; els nostres amb molta velocitat i els visitants amb constants 2×2 i llançaments llunyans. Cap dels dos aconseguia comandar en defensa i va ser un duel constant. Una llàstima no haver pogut gaudir de millors defenses d’ambdós equips.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: