Bàsquet Manacor: Espectacular victòria de les nostres sèniors “Bufete Perelló”

El nostre equip sénior femení va fer un partit per enmarcar davant les companyes de Capdepera. Gràcies a una gran intensitat defensiva i a un alt ritme de joc, les nostres jugadores aconseguiren la victòria per 96 a 48. Per la seva banda, els séniors NADAL MOBILIARI realitzaren un partit molt seriós per vèncer dins la sempre dificil pista del Capdepera per set punts de diferència ( 54-61).
D’altra banda, els nostres júniors GRUP COLL perderen a la pista de l’Artà. L’equip va anar de més a menys però la reacció de la segona part no fou suficient per poder lluitar per la victòria, finalitzant el partit en un 67 a 39 pels locals. Tot i això l’equip està millorant i la segona part va ser molt positiva!
Els cadets CRONOMOTOR varen jugar a casa contra un gran rival, el Petra. Els nostres jugadors realitzaren uns grans minuts de joc, portant la iniciativa en el joc i el marcador, però en el darrer quart l’equip es mostrà desencertat i això ho aprofità el Petra per guanyar per 47 a 55.
El nostre equip cadet femení BENZINERES FEBRER MARTÍ va jugar un partit molt complet a la pista d’Inca i va vèncer per 41 a 53. També, els nostres infantils MALLORCA SERVEIS INMOBILARIA, varen realitzar un bon partit, sobretot a la segona part, i varen guanyar clarament als companys de Capdepera  per 72 a 33.
Finalment, els infantils C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS varen realitzar un partit espectacular aconseguint arribar més enllà del centenar de punt a favor contra un Esporles que es va veure superat pel bon joc del nins dirigits per en Sergi  i n’Albert. Marcador final 116 a 19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: