Bàsquet Manacor: Excel·lent inici de temporada del Cadet Masculí Preferent

Cadet Masculí Peugeot Grupo Coll

  1. Manacor, 72 – Imprenta Bahia, 38

Després d’un primer quart sense ànima ni cor, avorrit i imprecís com reflectia el marcador (8-9), el B. Manacor va començar a trobar la seva identitat, amb més contundència i augmentant el ritme de tot. D’aquesta manera van jugar un segon i un tercer quarts molt bons. L’equip tan sols necessitava ajustar petites coses. El darrer quart va ser un pur tràmit, amb un resultat que ja era molt favorable (57-28). La part més negativa correspon als 17 tirs lliures errats. Parcials: 8-9, 21-7, 28-12 i 15-10.

 

Mini Femení Sonsònia Centre Auditiu

  1. Manacor, 35 – B. Pollença, 86

Primer partit a casa de les minis contra un dels equips més potents de la lliga especial. Les manacorines competiren al màxim i realitzaren uns dos primers períodes molt bons en actitud i joc. A partir del tercer període el ritme competitiu de les visitants i la seva superioritat a dia d’avui s’imposà, i de mica en mica aconseguiren un ampli avantatge en el marcador.

Un gran partit d’aprenentatge per a les nostres nines i del qual els entrenadors ens sentim molt orgullosos! Moltes gràcies a les nines del mini Restaurant El Pino que participaren del partit i que ho feren molt bé! A seguir a tope equip!!!

 

Mini Masculí Proagrup

  1. Manacor – Sa Pobla

Molt bon partit dels minis amb bona anotació gràcies al contraatac, les passades tallades i els rebots. L’inici del matx, amb molta concentració, ens ha duit a aconseguir l’alegria de la victòria . Encara queda molta feina per fer, però és cert que ho donaran tot per aconseguir-ho!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: