Básquet Manacor. Les seniors se superen. Bona Jornada per als euips femeninis

Sènior Femení Bufete Perelló
Basquet Pla, 55 – Bàsquet Manacor,71.
Espectacular partit de les sèniors, que se superen dia a dia! Una gran intensitat defensiva, una alta velocitat i molta valentia en l’atac i un gran encert exterior no han donat opció al rival. A més a més el joc estàtic ha superat en facilitat tant la zona com la defensa individual.

 

Premini Femení Innovatec Security
Bàsquet Manacor – Bàsquet Pla
Primer partit després de les vacances de Nadal. Feia quasi un mes que no jugaven i es va notar molt. Les nines sortiren una mica espesses, tant en atac com en defensa, fent errades que es suposava que ja havien resolt. Així i tot, a mesura que el partit va avançar van millorar algunes cosetes. Cal afegir que es van enfrontar a un equip de segon any, on l’altura de les jugadores rivals era notable i no pogueren fer gran cosa als rebots. Ara a entrenar molt per acabar de polir certs aspectes i a seguir fent molta feina!

 

Mini Femení Restaurant El Pino
Bàsquet Manacor, 46 – La Salle, 54
El matx va estar marcat per les alternatives en els diferents períodes. Les nines mostraren una molt bona actitud i ho donaren tot dins la pista! El partit mostrà que l’equip va per bon camí i que millorant en els aspectes defensius i en la rapidesa dels atacs podran competir al màxim. A seguir nines!

 

Júnior Femení Òptica Es Centre
Joan Capó Felanitx, 63 – Bàsquet Manacor, 57
Partit molt ajustat jugat dins la pista del poble veí. Els objectius plantejats foren aconseguits sobradament per part de tot l’equip. Uns dos primers quarts marcats per la pèrdua de pilotes per voler jugar un joc ràpid, i moltes personals provocades per una defensa poc activa. Tercer i darrer quart millorant tots els aspectes i jugant bé la pilota, A manca de 3 minuts per acabar, les manacorines guanyaven de 2, però petites imprecisions als darrers minuts ens va privar de la victòria.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: