Bjön Borg visità la Rafa Nadal Academy by Movistar

Només dos dies després de liderar l’equip europeu a la Laver Cup, la llegenda del tennis mundial Björn Borg va visitar per primera vegada la Rafa Nadal Academy by Movistar.

Durant la seva estada de tres dies, l’ex numero 1 del món i guanyador de 11 Grand Slams també va tenir l’oportunitat de gaudir de les instal·lacions del Rafa Nadal Sports Centre.

“Estic molt feliç d’haver vengut a la Rafa Nadal Academy. Havia escoltat coses bones d’aquest lloc, però passar aquí tres dies ho ha confirmat, és increïble. He gaudit molt. Convido a tothom a  venir a veure-la i a jugar aquí. El nivell d’entrenament és molt bo i crec que estan fent una gran feina. Per aquest motiu el meu fill ha vengut a jugar aquí, n’estic molt satisfet i esper que molts d’altres venguin en el futur perquè l’acadèmia és molt bona”, va afirmar el 6 vegades campió de Roland Garros.

El seu fill Leo Borg, que s’entrena aquestes setmanes a la Rafa Nadal Academy by Movistar, és considerat (amb tan sols 16 anys) com una de les joves perles del tennis suec i un dels jugadors cridats a liderar la nova generació de tennistes del seu país.

Durant la seva estada, Björn Borg va visitar el Rafa Nadal Museum Xperience a on va tenir l’oportunitat de veure els títols aconseguits per en Rafel durant la seva carrera. “Estic a la seva zona, però també a la meva”, fent broma quan era al racó dedicat a Roland Garros.

Borg va donar al museu una camiseta signada per tots els jugadors de l’equip europeu de la Laver Cup. La camiseta, signada per Nadal, Federer, Thiem, Zverev, Fognini, Tsisitpas i el mateix Borg, serà exposada properament al museu juntament amb una raqueta de la competició donada pel propi Roger Federer.

“Va ser un plaer entrenar de nou a l’equip europeu i a en Rafa, que ho va fer molt bé com sempre. Ara a la tornada de Ginebra venir aquí a Manacor i veure el seu museu i tot el que ha aconseguit a la seva vida, ha estat quelcom molt bonic”, va esmentar Bjön Borg.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: