Bon partit dels cadets del Bàsquet Manacor tot i la derrota

Cadet Masculí Autocares tramuntana

BÀSQUET MANACOR 53 – Cide 58
L’equip tenia entre cella i cella aconseguir una victòria de més de 5 punts i, així, situar-nos en tercer lloc del grup a falta de la darrera jornada de lliga.

El CIDE fou tal vegada l’equip contrari amb més físic que ens hem trobat enguany, amb un record del partit de la primera volta on vàrem sofrir moltíssim en el rebot i contra una defensa molt tancada. Començàvem jugant molt alegres i durs, ens sentíem còmodes fins al minut 16 on vàrem rebre un 0-10 per falta de concentració i actitud. Després del descans tornàrem a fer el que sabem i ens agrada, córrer i lluitar i ens tornàrem a ficar dins el partit amb un desavantatge possible de remuntar. En el minut 37, després d’un temps mort, amb el marcador 48-56 l’equip jugà a un alt ritme i arriscant en defensa arribant al darrer minut 53-56 amb possessió i possibilitat de llançar triple.

L’errada va suposar un atac pels contraris que acabant finalment el partit 53-58. Un gran partidàs dels nostres jugadors que jugaren a un gran nivell!!! Llàstima del baix percentatge de tirs lliures i triples però seguirem fent feina per millorar dia a dia! Enhorabona equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: