Bona participació a la reunió informativa sobre el pla general a Porto Cristo

Amb el pla general Porto Cristo disposarà de terrenys per la construcció d’una nova escola, equipament esportiu i aparcaments.
Aquest divendres vespre, en assemblea oberta, l’equip redactor del pla general, acompanyat de la regidora d’urbanisme, Núria Hinojosa, i el batle de Manacor, Miquel Oliver, han presentat a la sala d’actes de les oficines municipals de Porto Cristo el que suposarà l’aprovació provisional del pla general.

Prop de 60 persones dels nuclis de s’Illot, Cala Mandia, Cala Magrana, Cala Anguila, s’Estany d’en Mas i Porto Cristo s’han interessat a conèixer més d’aprop els detalls que regiran el futur de l’urbanisme costaner. Nous equipaments, tant educatius com esportius, la millora de la trama urbana o espais per la instal·lació d’aparcaments dissuasius són només alguns dels beneficis de nou planejament urbanístic.
Durant 90 minuts, diferents tècnics de l’equip redactor han fet una acurada radiografia dels diferents nuclis i han contestat a les diferents qüestions que han expressat els veïnats.
El pla general ha rebut un total de 926 al·legacions, de les quals un 43% han estat acceptades parcialment i un 15% totalment.
Finalment, recordar que tota la documentació relativa al pla general es pot consultar al web de manacor.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: