Bons resultats del Judo Renshinkan a la Super Copa d’Espanya

Aquest passat cap de setmana Alacant va ser el punt de trobada pel esportistes per aquest darrer rànquing vàlid per a la classificació directa del Campionat d’Espanya.

L’expedició va estar formada per tres equips: El Judo Ca’n Pastilla, el Bushidokan de Menorca i el Renshinkan. També hi foren presents el Castell i l’Escola Menorquina de judo, amb brillants resultats.

Els esportistes del club del Llevant mallorquí tengueren una bona actuació: Jaume Cabrer aconseguí la medalla de bronze, un molt bon resultat de cara a la seva preparació per aconseguir la medalla al campionat estatal. L’esportitsta més destacat i triomfador de l’expedició va ser sense cap dubte Josep Santandreu Sureda, que després de guanyar 3 rondes tan sols va ser frenat pels medallistes de la seva categoria.

Lluís Llull i Joan Toni Gallardo guanyaren una ronda, al mateix temps Sofia Nieto i Victor Morales varen realitzar un excel·lent combat mostrant un clar progrés en competicions d’aquesta alçada.
Andres González del judo Can Pastilla va estar apoteòsic, tan sols frenat pel campió del seu grup, aconseguí el bronze i un bon resultat de cara al rànquing nacional. Ogona Ikeme guanyà una ronda i es proclamà cinquè després de guanyar i realitzar uns excel·lents combats. Biel Escrivà aconseguí guanyar dues rondes eliminatòries.

Cal dir que aquest va ser un campionat de molt nivell, prop de 1000 participants, totes les autonomies estigueren presents, amb l’afegit de participants de Portugal, França, Anglaterra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: