Bons resultats del Judo Renshinkan al Campionat de Mallorca Escolar

Els joves esportistes del Renshinkan varen estar genials durant el passar Campionat de Mallrca, al qual aconseguiren quatre medalles d’or, dues de plata, 3 de bronze i dos cinquens llocs, resultats que li varen valer al club una excel·lent posició a la taula classificatòria, a on hi havia participants d’entre dotze i desset anys.

Els primers i segons classificats són aquells que tenen el passaport per participar al campionat autonòmic, que se celebrarà el pròxim dia 8 de maig a Mallorca.

Els resultats varen ser els següents:
Medalla d’or: WASSIM EL ARJOUNI, SAIF EL ARJOUNI, ADRIA CARDOSO BAUZA i IRENE ALBA GALAN.

Medalla de plata: ALEX CEBREIRO i SOY THEUNISSE BOERBOOM.

Medalla de bronze: JOAN TONI GALLARDO, ALEX NIKOLAEV i ISMAEL GARCIA.

Cinquè lloc: ERIK LADO TESSENOW y JAUME JOAN MÁS.

 

Dos esportistes del RSK a l’internacional Ciutat de Barcelona: Lluís Llull i Joan Toni Arquellada

En Lluís i en Joan Toni, en la seva condició d’estudiants a fora de la nostra illa, estan federats a Catalunya i Galicia respectivament. Ambdos competeixen a la categoria de menys de 66 Kg. La setmana passada varen participar al prestigiós Trofeu de Barcelona, a on en Lluís no va es va poder classificar als primers llocs, mentre que en Joan Toni va disputar cinc combats, dels quals en va guanyar 3 i en va perdre 2, acaronant la medalla de bronze, medalla que va tenir per moments a tocar. En qualsevol cas la cinquena plaça és un resultat excel·lent a una competició d’alt nivell com aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: