Brillant Trofeu Internacional Renshinkan

Cinc països participants: Noruega, Bèlgica, Alemanya, Andorra, 2 equips de Catalunya, 1 de València, 1 d’Eivissa, 4 de Menorca i la pràctica totalitat de Mallorca. 21 clubes en total. Aquest fou el quadre de presentació d’aquesta vint-i-setena edició de l’Internacional Renshinkan 2018.

186 participants gaudiren de la posta en escena, concert de rock a càrrec de “Acustic Ring”, cerimònia d’apertura i un llarg etcétera de detalls feren que aquesta os qualque cosa més que una competició de judo.

Una autèntica festa a la que l’equip organitzador RSK ha fer una vegada més que el públic i els competidors se sentin còmodes i que aquest torneig sigui únic a les nostres illes, no en va és homologable per a l’examen de competició de cinturó negre.

Tot això va ocórrer el passat dia 19 en un marc sense igual, les instal·lacikons esportives de Es Figueral de Capdepera.  Es començà puntualment i tal com estava previst a les 15:45. Les paraules les pronuncià el president de la Federació, el senyor Miquel Àngel Bisquerra, al qual va felicitar a l’organització per la magnitud d’aquest aconteixement.

Quatre tatamis entraren en funcionament en els que diversos medallistes nacionals represetant als seus països o autonomies d’origen ens delectaren amb el millor judo de competició:  Alemanya (Marburg), Bèlgica (Hokkaido), Andorra (Hantey), Noruega (BK-Judo), 2 clubs de Barcelona (Oérdola i Santpedor), 1 de València (Judokan Alboraia), Eivissa (Samyd), Menorca (Bushidokan, Haruka,Escuela Menorquina y Es Castell) i Mallorca (Judo Can Pastilla, Taikukan, Mallorca Nord,  Brenes, Dojo Muratore, Felanitx, Budozen, ED Mañes y l’amfitrió Renshinkan).

Finalitzà l’acte amb els premis molt repartits , en el que els grans triomfadors foren els següents:
ADRIÀ PONS (CAS), JAUME CABRER (RSK), JOSEP SANTANDREU (RSK), MARCO DAVID (MNJ), CORAL SANCHEZ (CAS), EDITH ROBERT (EMJ) OSCAR EXPOSITO (CAS), JUAN JOSE FERRER (OLERD), BALTASAR NADAL (EDM), UDOKA SUNDAY (JCP), JORGE CATALA (JDK), JOSE MUÑOZ (JDK), AINA SASTRE (SANT), IRENE MORENO (OLERD), JAUME MORALES (RSK), LLUIS ESCANDELL (MNJ), GEIR BEJERNES (NOK), TULBA DEMIREL (MARB), JOAN CARLES MUNAR (TKK), ADRIA PEREZ (OLERD), GABRIEL ESCRIVA (BUS), ANDRES GONZALEZ ( JCP), MARINA PASTRANA (HAR), MARIA MARTINEZ (TKK), GINNY VAN HECKE (BEL), VIOLETA DE E4STEFANI (HAR), MARGA ROIG (RSK), AINA CORNELLA (OLERD),RUNE DUNQUENNE (BEL), LLUIS LLULL (RSK), IVAN MARTI (FEL), ALICIA TORRES (CAS), PAULA COSTA (SAMYD), MARIA KALYNCHUCK (JDK), ALEXANDRA DUNAYEVA (MAR), y TANIA TEIXIDOR (CAS).

Clasificació per clubs:
1º RENSHINKAN 58 PUNTS
2º ES CASTELL 47 PUNTS
3º MARBURG 30 PUNTS
4º OLERDOLA 26
5º JUDOKAN ALBORAIA 22 PUNTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: