Cala Millor celebra la Fira de Primavera amb una gran acollida

Un gran nombre de persones han participat de les diverses activitats que s’han allargat durant tot el cap de setmana.

Cala Millor ha celebrat aquest cap de setmana la Fira de Primavera, una fira ja consolidada al nucli costaner després de gairebé 10 anys d’història i que aquest any ha acollit un elevat nombre d’assistents.
Els actes i activitats varen començar el divendres horabaixa i la festa no va acabar fins al diumenge vespre, quan es va tancar la fira amb una diada dedicada als més petits, amb jocs, activitats i tallers infantils.
Aquest any han estat cinc les associacions i cases regionals que hi han participat muntant casetes cedides per l’Ajuntament de Son Servera i oferint a tots els visitants gastronomia de les diverses regions participants. Un ambient que també han amenitzat les diverses actuacions musicals que han anat passant per l’escenari durant tot el cap de setmana.
La novetat d’aquesta edició han estat els cotxes de xoc, una atracció que aquest any ha ampliat l’oferta per als joves, ja que era una franja que no tenia activitats específiques en edicions anteriors i que ha permès així fer “una fira per a tothom”. Ramon Reus, regidor de Participació Ciutadana, regidoria impulsora de la Fira, ha explicat que “el que volem és que qualsevol persona de qualsevol edat tengui alguna activitat adreçada a ell i que això l’inciti a visitar la fira”.
Així doncs, la plaça Mallorca ha estat un escenari de festa durant tot el cap de setmana, per on han passat centenars de visitants, residents i turistes, que han convertint l’edició del 2018 de la Fira de Primavera en una de les més concorregudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: