Cala Millor instal·la un HISUNPOINT per a donar informació sobre la millor protecció davant el sol segons el dia i les característiques de cada pell

L’Ajuntament de Son Servera ha estat pioner en implantar aquest innovador sistema que pretén potenciar la protecció dels usuaris enfront dels rajos ultraviolats.

La platja de Cala Millor compte ja en el seu Passeig Marítim amb un punt HISUNPOINT. Un concepte de prevenció únic al món que incorpora l’última tecnologia per al diagnòstic de la pell. Aquest projecte, que forma part d’una borsa de millores que es duen a terme aquest any a les platges de Son Servera, pretén conscienciar sobre la necessitat de protegir la pell dels efectes nocius de la radiació.

Es tracta d’una pantalla digital interactiva dotada d’un programa, únic al mercat, capaç de detectar el fototip de pell de cada persona, connectar-se a la radiació ultraviolada del moment i lloc i informar després a l’usuari de les mesures que ha de prendre per gaudir del sol sense conseqüències. El sistema realitza un estudi personalitzat i dóna recomanacions de protecció segons cada cas i situació.

A més, el projecte inclou uns semàfors solars que informen amb un codi de colors sobre les diferents categories d’exposició i els seus riscos de radiació.

Des de l’àrea de Turisme, des d’on s’ha apostat per aquest projecte, la regidora Margalida Vives assegura que “és un sistema que pretén facilitar a cada usuari la manera de protegir-se enfront d’un factor tan perillós com els rajos ultraviolats, volem cuidar la salut de tots els que visitin la nostra platja”. A més, afegeix Vives “el sistema ens permetrà també conèixer la satisfacció dels usuaris en relació als serveis que s’ofereixen a la platja”. I és que des de la mateixa pantalla es donarà també informació turística sobre la destinació Cala Millor i es podran respondre enquestes per valorar-la.

El projecte, dissenyat per una empresa de l’Illa compta amb el patrocini de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.