Cala Millor instal·la una zona d’ombra per a persones amb minusvalidesa

L’estructura, col·locada en el carrer Platja, és la primera part d’un paquet de millores per a garantir l’accessibilitat real i que s’aniran instal·lant de forma progressiva.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha instal·lat en la platja de Cala Millor una nova zona d’ombra per a discapacitats. Des de l’Ajuntament, el regidor de Turisme, Nicolau Bordal, ha explicat la necessitat d’aquest tipus d’elements per a assegurar l’adaptabilitat real de la platja i garantir una zona per al descans segur i còmoda per a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquest equipament està situat en el carrer Platja i està preparat per a suportar el desgast per la sal marina i contribuiran a facilitar l’estada d’aquestes persones a la platja. “Per a persones amb mobilitat reduïda és del tot inviable poder carregar amb para-sols, cadira o bossa a la platja, i pensant en aquesta situació hem habilitat aquesta zona”; ha conclòs Bordal.

Des del mateix punt, usuaris i treballadors de la zona comparteixen l’opinió d’aquesta instal·lació i valoren positivament la iniciativa. “La gent amb minusvalidesa pot gaudir de la platja i descansar una estona a qualsevol hora. Abans, venir a les dues de la tarda era impensable per a una persona amb mobilitat reduïda.”

Aquest equipament és només la primera passa d’un gran paquet de millores que l’empresa concessionària de la platja va assegurar en el seu contracte. Unes millores que s’aniran col·locant de forma progressiva al llarg de la vigència d’aquest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: