Cala Millor ja llueix un any més la bandera blava Avui els representants municipals han hissat la bandera a la platja

Aquest dilluns, 2 de juliol, els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han hissat la Bandera Blava a la platja de Cala Millor.

Un any més, les platges dels municipis de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han obtengut la distinció de la Bandera Blava que atorga la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) i que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental.

Enguany les platges que han obtengut la distinció són es Ribell – sa Marjal, Cala Millor (Son Servera i Sant Llorenç) i sa Coma. A l’acte, hi han assistit els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolau Bordal respectivament, i altres representats municipals.
Ambdós han volgut remarcar l’esforç que es fa any rere any per aconseguir aquest distintiu. Cal recordar que la Bandera Blava promou i reconeix els esforços públics i ciutadans per acomplir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: