Cala Millor present a la fira «Expovacaciones» al costat de Viatges Eroski

Cala Millor com a destinació turística, al costat de l’agència Viatges Eroski, ha tengut presència a la fira «Expovacaciones» de Bilbao aquest cap de setmana, apostant per la desestacionalització del turisme de la zona gràcies a la seva oferta de turisme actiu, esportiu, gastronòmic i cultural. La presència de Cala Millor, a més, s’ha reflectit en les entrades i invitacions a la fira, ja que ha sortit promoció impresa de la nostra destinació en les entrades a l’esdeveniment.

Aquest nou concepte de turisme arriba renovat a «Expovacaciones», que se celebra a Bilbao Exhibition Centre de l’1 al 3 d’octubre. L’edició d’enguany brindarà una àmplia oferta i noves activitats per preparar les futures escapades d’aquesta tardor, hivern o, fins i tot, la propera primavera. Cal destacar que aquesta fira en anteriors edicions ja va rebre més de 75.000 visitants; a més, a la seva oferta tradicional s’ha afegit una àrea de tendències i experiències en què es proposaven diferents destinacions vinculades a l’esport, la gastronomia o els viatges d’aventura.

L’apartat expositiu del certamen ha estat format per 163 firmes participants amb representació de la pràctica totalitat de destinacions de l’àmbit estatal. Així mateix, el certamen comprèn també la representació de diferents agències com ara Viatges Eroski, Viatges Blau Marí o Viatges Ikea.

El destí Cala Millor ha estat present en aquesta edició i es consolida com a zona de turisme esportiu gràcies als seus espais per a la realització de rutes GR, els seus camps de golf de màxima qualitat, els seus camps de futbol en els quals se celebren tornejos internacionals i la zona costanera, que tants esports aquàtics recull al llarg de l’any.

També ofereix esdeveniments culturals importants, com la primera mostra d’art contemporani, en què dotze artistes internacionals exposaran les seves obres en diferents hotels, a més d’una exposició conjunta a l’Auditòrium Sa Màniga, on hi ha molts esdeveniments culturals de diferents àmbits. A més, aposta pel turisme gastronòmic en oferir una gran varietat de restaurants de primera qualitat i disposar de cuiners de la talla de Tomeu Caldentey.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: