Cala Millor rep el Segell de Turisme Familiar que atorga la Federació Espanyola de Famílies Nombroses

És la primera destinació de Mallorca que obtén aquest reconeixement de qualitat.

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) ha entregat a la destinació Cala Millor el Segell de Turisme Familiar. Un reconeixement que distingeix i promociona els destins i establiments que aposten pel púbic familiar i que reconeix l’esforç de la destinació per adaptar-se a les necessitat d’aquest tipus de turisme.
La localitat es converteix així en la primera de Mallorca a ser distingida amb aquest aval de qualitat i la segona de Balears després de la ciutat d’Eivissa.
Margalida Vives, presidenta el Consorci de Turisme, fou l’encarregada de rebre el reconeixement de la mà del president de l’Associació Espanyola de Famílies Nombroses, Benito Zuazu, durant la Fira de Promoció Turística (FITUR) celebrada a Madrid la setmana passada. «Les famílies, i especialment les nombroses, tenen unes necessitats diferents a l’hora d’escollir les seves vacances. Hem treballant durant tot l’any per aconseguir fer-los-ho tot més fàcil i per crear productes per a ells i amb uns preus adaptats», ha explicat Vives.
El Consorci de Turisme va fer la sol·licitud d’aquest segell l’any passat i durant el 2019 Cala Millor ha anat completant el procés d’adequació i passant les diferents auditories que es requereixen i que avaluen els equipaments i serveis, el màrqueting, l’estratègia i la inversió i les activitats i oci del destí, i que finalment han acreditat la distinció.
Aquest segell suposa per a Cala Millor la possibilitat d’augmentar la seva competitivitat enfront a altres destinacions, la diferenciació i una altra via de promoció que amplia els valors de la marca.
Aquest segell es va posar en marxa el 2013 amb l’objectiu de localitzar i promocionar les empreses, entitats, activitats o destinacions turístiques que estiguin orientades a les famílies, una vegada que s’ha comprovat que compleixen els requisits per ser considerades de Turisme Familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.