Cala Millor segueix apostant per la promoció del comerç i de la restauració local en les seves Festes del Turista

Del 26 al 30 de setembre el municipi costaner serà escenari d’activitats i esdeveniments diversos enfocats a la promoció local i a la incentivació del turisme en temporada baixa.

La XXXIX edició de les Festes del Turista de Cala Millor, organitzades pel Consorci de Turisme dels ajuntaments de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar, començaran, un any més, la darrera setmana del mes de setembre.

Així, a partir del dimecres 26 i fins al diumenge 30 Cala Millor arreplegarà un bon i variat grapat d’activitats i espectacles amb l’objectiu de promocionar el destí en temporada baixa tant entre el mercat nacional com entre l’estranger.

A més, però, des del Consorci s’ha pretès des de sempre que aquestes festes siguin alhora potenciadores del comerç, de la restauració i de la cultura local. És per això que en gairebé tots els actes s’han implicat també les entitats i els negocis de la zona. «Volem que tota la zona costanera tengui participació en aquestes festes i que les puguin gaudir tant visitants com residents; per això, creim que hem fet un programa adaptat a tothom», ha explicat Nicolau Bordal, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Enguany, la festa s’encetarà el dimecres 26 a les 20 h amb una gran cercavila on participaran les bandes de música d’ambdós municipis, així com batucades i actuacions diverses. Això serà només el principi d’una setmana ben farcida, en què cal destacar el Food & Shopping Night de dijous dia 27, on diferents bars situats a la zona comercial oferiran tapes al carrer i els comerços romandran oberts; i el Cala Millor Fashion Show, desfilada de moda de primeres marques de diferents comerços locals, que se celebrarà el divendres 28. Ambdós actes són un exemple de l’esperit d’aquestes festes: la promoció de les empreses del destí.

Amb tot, no es pot obviar tampoc la Turistapa, un esdeveniment ja consolidat on els establiments hotelers, bars i restaurants locals oferiran diferents creacions gastronòmiques en forma de tapa. Unes tapes que ja s’han convertit en referent culinari a la zona.

El Dia Mundial del Turisme, dia 27 de setembre, girarà enguany a l’entorn de l’eix de la transformació digital i la importància de la tecnologia en la promoció i evolució d’un sector com el turístic. Una transformació i una idea que s’ha emprat també per dissenyar el programa d’enguany.
Per tant, un pla ideal per a una setmana que, a part de tot això, inclourà també mercats, música, excursions… i que acabarà el diumenge 30 amb la nit de foc, amb el correfoc i el gran castell de focs artificials.

«Aquestes festes són una oportunitat per vendre i mostrar a la gent de fora tot el que pot oferir Cala Millor; seguim apostant per allò que ens identifica i caracteritza, i esperam que tothom que vengui les gaudeixi», ha tancat Margalida Vives, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.