El Consorci de Cala Millor ha presentat el programa de les Festes del turista 2017

Cala Millor tornarà a viure una setmana plena d’activitats gràcies a les Festes del Turista, un esdeveniment que organitza el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar amb l’objectiu de potenciar el destí en temporada baixa tant entre el mercat local com entre l’estranger.

Enguany, han participat en el disseny del programa, les empreses i associacions empresarials d’oferta complementària gràcies al Consell Assessor, òrgan creat pel Consorci per coordinar esforços en la creació de marca i promoció de Cala Millor.

D’aquesta manera, les principals novetats en la programació són els actes organitzats per promocionar la restauració i el comerç de moda local: la Food&Shooping Night preparada per dijous dia 21, on 22 bars de la zona comercial oferiran tapes al carrer, els comerços estaran oberts i hi haurà animació musical; la desfilada de moda de primeres marques per divendres 22 o la Turistapa del dissabte 23 on bars i restaurants de la zona oferiran diferents creacions gastronòmiques en format de tapa.

Nicolau Bordal, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç, ha explicat que “el punt fort d’aquestes festes és la participació de les empreses de la restauració, l’oci i el comerç hagin participat en aquestes festes, mostrant així, el que vertaderament és l’oferta de Cala Millor”. En aquesta mateixa línia, Marga Vives, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera ha volgut agrair la gran implicació dels nous sectors participants i ha remarcat la importància de què participin “tots els que feim feina per crear la marca Cala Millor”.

A més, aquestes Festes del Turista serviran per presentar en societat la nova mascota per a la promoció de Cala Millor, dissenyada per LADAT STUDIOS (Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB) i per llençar una proposta col·laborativa per a batejar a la nova mascota.

Les XXXVIII Festes del Turista de Cala Millor començaran el dimecres 20 i acabaran el dilluns 25.

Si voleu consultar-ne el programa, clicau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.