Cala Rajada comptarà amb una policia alemanya aquest estiu de les Patrulles Mixtes Internacionals

La delegada de Govern a les Illes Balears, Maria Salom, el coronel en cap de la Guàrdia Civil a les Illes Balears, Jaume Barceló, i el batle de Capdepera, Rafel Fernández, han visitat aquest migdia les dependències de la Benemèrita al moll de Cala Rajada, on han donat la benvinguda a un dels policies alemanys que forma part de les patrulles conjuntes d’Atenció Ciutadana orientades al turisme estranger, que per quart estiu consecutiu treballaran amb la benemèrita en diferents punt de Mallorca, Eivissa i Formentera.

Salom ha destacat que «la presència de la policia estrangera beneficia tant als turistes, que se senten més protegits i informats a la vegada que genera un efecte dissuasiu davant comportaments rebutjables; com als ajuntaments i al sector hoteler, que perceben major seguretat entre els visitants i pels que qualsevol reforç policial és positiu». Ha afegit que «aquests deu agents estrangers suposen un suport important pel reforç policial desplegat pel Ministeri de l’Interior dins el Pla Turisme Segur i un plus diferencial per la nostra destinació turística».

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha donat la benvinguda a la policia alemanya amb els «braços oberts» i ha agraït la col·laboració «impecable» que Delegació de Govern i la Benemèrita tenen amb el municipi.

Les patrulles Mixtes internacionals contaran amb la participació de la Policia Alemanya, la Gendarmeria Nacional Francesa i l’Arma de Carabinieri, que romandran a les Balears fins el 30 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.