Campionat de Mallorca Junior i II Control Escolar de Judo

El Dojo Muratore va ser present dissabte matí al Pavelló Municipal Melanie Costa de Calvià. Aquest dissabte dia 11 de desembre es celebrava el Campionat de Mallorca Junior, on el Dojo Muratore comptava amb dos representants, en Sergi Bueno a la categoria Junior Masculí de menys 81 kg i na Mar Timoner a la categoria Junior Femení de menys 57 kg.

Na Mar es va proclamar campiona al ser l’única del seu pes. Mentre que en Sergi va necessitar dos combats extres, després d’un triple empat, per classificar-se pel Campionat de Balears Junior. Els dos disputaran el Campionat el 22 de gener a Eivissa.

En el II Control Escolar van participar en Mikael Eichler, en Guillem Enric Duran i en Diego Mascaró a la categoria cadet. Els tres varen obtenir victòries en el seus combats i van perdre tan sols un dels combats. A la categoria Infantil va participar en Miquel Angel Almodovar, qui va perdre els seus combats, però va poder realitzar un judo amb millors condicions que al passat Control Escolar.

Ara tots seguiran fent feina per intentar millorar i aconseguir els seus objectius personals. Sort  i enhorabona a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: