Capdepera presenta una APP de realitat augmentada a l’ITB de Berlín

Capdepera ha viatjat a l’ITB de Berlín amb una nova proposta turística que ajunta passat i futur: una APP de realitat augmentada.

La regidora de Turisme, Mónica Viejo, i el regidor d’Esports, Pere Terrassa, són aquests dies a Alemanya per mostrar al públic en què consisteix aquesta novetat, en la qual el municipi de Capdepera és pionera.

La APP de realitat augmentada és una passa més de la realitat virtual i en aquest cas és una eina turística per usar única i exclusivament quan un es troba al municipi. Amb l’APP l’usuari podrà fer rutes guiades pel poble per visitar els monuments patrimonials, des del Castell fins als forns de calç, passant pel Claper dels gegants, atalaies…

A més, quan el visitant passi a prop d’un d’aquests elements patrimonials l’APP avisa i dóna tota la informació bàsica per conèixer-lo millor, així com imatges actuals i antigues. Amb aquests conjunt d’informació, l’usuari se’n durà un coneixement ampli d’allò que està visitant. Per altra banda, l’APP també permet consultar la informació sense necessitat de seguir una ruta establerta, així com la interactivitat amb diferents jocs que s’han incorporat.

A banda de l’APP, a Berlín també s’han promocionat els diversos projectes que s’han realitzat durant aquests anys, com les rutes senderistes o les de BTT, els recorreguts patrimonials urbans i semi-urbans, i les instal·lacions esportives del complex Es Figueral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: