Carrefour arriba a Sa Coma i obrirà al públic el proper 8 de juny

Carrefour ha presentat el seu projecte per l’hipermercat de l’Avinguda de les Palmeres a Sa Coma, un establiment en el que donarà feina a prop de 90 persones. El centre, que té 2.641 m2 de sala de vendes, obrirà al públic com Carrefour el proper 8 de juny. L’hipermercat serà objecte d’una reforma durant dues setmanes en què la companyia d’adequar tant l’aspecte físic, com l’oferta comercial i de serveis del nou establiment:

  • L’empresa inicia aquesta setmana les obres de reforma i preveu que tinguin una durada de dues setmanes.
  • Manteniment de l’ocupació i 56 nous contractes.
  • La companyia donarà feina a 90 persones a l’hipermercat de la localitat mallorquina.

Carrefour mantindrà l’ocupació dels 34 treballadors que conformen la plantilla de l’hipermercat ia més contractarà 56 persones per reforçar el servei en caixes, reposició, venda assistida en peixateria, carnisseria i pastisseria / forn i seccions com joguines, electrònica, electrodomèstics i tèxtil.

Tots els col·laboradors del centre rebran una mitjana de 50 hores de formació específica per persona sobre l’acompliment de cada lloc de treball i eines informàtiques de gestió així com prevenció, manipulació d’aliments, atenció al client o estalvi mediambiental. Carrefour compta en l’actualitat amb 960 col·laboradors a les Illes Balears, als quals se sumaran els treballadors de l’hipermercat de Sa Coma.

Aposta per l’economia local i mesures ecoeficients

Carrefour té entre les seves senyes d’identitat, oferir als seus clients un assortiment ampli en el qual tenen cabuda tant els productes d’empreses nacionals com els productes de petites i mitjanes empreses de cadascuna de les regions en què la cadena està present.

Pel que fa als productes de les Illes Balears, manté una relació comercial amb 188 empreses de la comunitat, per més de 14 milions d’euros. Quant als productes de la mar, Carrefour manté relacions amb les principals llotges del país i només durant el passat exercici, va comercialitzar més de 56.800 quilos de peix procedent del litoral balear.

Carrefour empresa omnicanal, multiformat i multimarca

Carrefour és present a les Balears des de 1977, data en què va inaugurar el seu primer centre a Palma de Mallorca. El de Sa Coma serà el quart hipermercat de la cadena a Mallorca, on compta ja a més amb set supermercats Carrefour Express.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.