Cartellera de cinema del teatre La Unió de Son Servera

Diumenge 1 d’octubre a les 18 h
Cine infantil
TADEO JONES 2. EL SECRETO DEL REY MIDAS
(Espanya 2017, animació infantil, 81 min, versió en castellà)
Entrada: 5 €

 Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: el papir que demostra l’existència del ‘collar de Mides’, el mític rei que convertia en or tot allò que tocava. Però el feliç retrobament es veurà enterbolit quan un malvat ric segresta Sara per poder trobar el talismà i aconseguir riqueses infinites. Al costat dels seus amics -el lloro Belzoni i el seu gos Jeff- Tadeo haurà de fer ús del seu enginy per rescatar Sara, en un viatge per mig món on trobarà nous amics i nous dolents!
Diumenge 8 d’octubre a les 19 h
Cine comercial
SEÑOR, DAME PACIENCIA (Espanya 2017, comèdia, 91 min, versió en castellà)
Director: Álvaro Díaz Lorenzo
Repartiment: Jordi Sánchez, Megan Montaner, Eduardo Casanova, Silvia Alonso, Salva Reina, Diego París, Boré Buika, David Guapo, Rossy de Palma…
Entrada: 5 €
Quan la dona de Gregorio -un banquer molt conservador, del Reial Madrid i molt nito- mor sobtadament, aquest es veu obligat a complir la seva última voluntat: passar un cap de setmana amb els seus fills i les seves respectives parelles. Aquí és on comencen els problemes de Gregorio, ja que la seva filla Sandra està casada amb Jordi, un català molt culer al qual no suporta; la seva altra filla, Alícia, està sortint amb Leo, un hippyantisistema al qual tampoc no pot veure; i Carlos, el seu fill petit, amb el qual porta sis mesos sense parlar-se des que va sortir de l’armari, es presenta amb el seu nuvi Eneko, un basc d’origen senegalès… Tot un viatge multicultural que posarà a prova la tolerància i la capacitat de perdonar d’una família tan disfuncional com qualsevol altra, en què hauran d’aprendre a acceptar-se els uns als altres, amb les seves virtuts i defectes, i sobretot a tenir molta paciència! La millor comèdia espanyola de l’any!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.