Catalina Garau presenta la seva obra “Efímera” a Capdepera

La mostra que Catalina Garau ha presentat al Centre Melis Cursach de Capdepera es el resultat plàstic de la seva professió d’arqueòloga.

El seu treball com a creativa visual difumina els límits entre art i arqueologia i permet a un –alliberat del rigor científic- reflexionar sobre els aspectes que llança l’altra. D’ençà el 1994 combina ambdues activitats, l’arqueologia i l’art.

Els últims anys ha dirigit la gestió tècnica i els treballs d’arqueologia del Castell de Capdepera i ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals.

La mostra que aquest mes de setembre està exposada al CMC està formada per una instal·lació i l’obra pictòrica. Com a arqueòloga Catalina està molt interessada en troba la petjada humana en els jaciments, els dits sobre la ceràmica, els grafits a les parets… així, aquests són els motius iconogràfics d’aquesta exposició.

El material sobre el que treballa en tots els casos és paper de diverses índoles: japonès, quirúrgic… proporcionen a les composicions una extraordinària subtilesa i elegància.

L’exposició romandrà oberta fins el proper 29 de setembre, de 19h a 21h, excepte el dilluns.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: