Celebrat a l’Espai 36 de Sant Llorenç, un bon concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca amb la pianista Cristina Allès

El passat diumenge dia 13 de desembre, l’Orquestra de Cambra de Mallorca, juntament amb el seu director Bernat Quetglas, i amb la col·laboració de la pianista Cristina Allès, varen oferir el concert Mozart Sturm un Drang, a l’Espai 36 de Sant Llorenç, davant un públic que va estar pendent en tot moment de l’actuació.

Quetglas, el director, domina perfectament la direcció simfònica, sap treure dels seus músics un so equilibrat, precís, afinat i per aquest motiu excel·lent, a més de saber transmetre als músics el que espera de cada un d’ells.

La pianista Cristina Allès, va ser la solista que va actuar amb l’Orquestra. L’avala una gran trajectòria. Com a solista ha actuat, entre altres, amb l’orquestra de l’Escola Superior de Música de Dresden, amb l’orquestra simfònica de la Universitat Tècnica de Dresden, així com la Sächsischen Sinfonieorchester Chemnitz. I ha obtingut nombrosos premis.

Un excel·lent concert que sa suma els èxits de l’Orquestra de Cambra de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: