Celebrat a s’Agrícola el IX Certamen de Pintura Jove

Dissabte dia 21 de aquest mes, a l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor, amb el patrocini de “Caixa Colonya de Pollença” es va dur a terme el certamen que s’Agrícola celebra anualment i en el qual hi poden participar pintors de tota l’illa.

El jurat del certamen, organitzat per la que subscriu, va estar format per Àfrica Joan, com a presidenta. Ella és una magnífica pintora i professora de dibuix i pintura a Palma. Recentment va rebre el guardó en la categoria d’art a la IV edició de premis que concedeix anualment “Dones en Igualtat Mallorca”. Aquesta entitat distingeix dones, empreses i entitats que destaquen per la seva trajectòria.

Seguint amb el jurat, com a vocals del certamen hi assistiren Miquel Barceló Adrover, gran pintor manacorí i la també magnífica pintora Catalina Amengual.

Finalment va actuar de secretari sense vot Tomeu Matamalas, assessor musical de s’Agrícola, qui posteriorment es va encarregar de presentar la vetllada de lliurament de premis.

El primer premi d’aquest IX CERTAMEN DE PINTURA JOVE, va ser per JOANA MARIA FONS GALMES que va rebre aquest premi de mans del senyor Pere Sastre, director de la sucursal de Manacor de ” Caixa Colonya “, que com hem indicat abans, patrocina el certamen.

El segon premi va ser per PEDRO JOSÉ TORRES MARIN, que va rebre la distinció de mans del senyor Llorenç Femenías, president de s’Agrícola.

Als altres quatre participants seleccionats els va ser lliurat per part dels directius de s’Agrícola un certificat acreditatiu de la seva participació i selecció.

A continuació, la jove coral del Col·legi Sant Vicenç de Paül, dirigida per Aina Perelló, ens va oferir un emotiu concert de “nadales” molt celebrat pel nombrós públic assistent.

Ana Mascaró. Assessora Cultural de s’Agrícola.
Ana Mascaró: Assesora cultural y crítica d’art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: