Celebrat al Poliesportiu Es Pinaró la presentació de la precandidata a la batlia de Son Servera, Natàlia Troya

El dimarts dia 12 de febrer, el PSOE de Son Servera va celebrar un acte públic a la cafeteria del Poliesportiu Es Pinaró de Son Servera, per a presentar a la precandidata del PSOE a la batlia de Son Servera, Natàlia Troya.

L’ampli local restà petit per acollir als incondicionals del PSOE de Son Servera i comarca, a més, hi va haver moltes cares noves que no es volgueren perdrà la presentació, a la que també estava convidada la precandidata a presidir el Consell Insular, Catalina Cladera.

Va obrir l’acte el regidor de Mobilitat i Medi Ambient, el qual va agrair a na Natàlia el haver formar part del seu equip de govern. No menys agraït es va mostrar José Luis Ruiz, que digué que, gràcies a na Natàlia per primera vegada Son Servera ha pogut tenir el grup de Joventuts Socialistes que ell presidit, i que han escoltat la veu dels joves gràcies a la gestió de na Natàlia han aconseguit moltes millores pels joves que abans no tenien al poble.Seguidament, Natàlia Troya va agafar la paraula, per explicar la seva gestió i la dels seus companys socialistes a l’equip de govern a l’ajuntament dins l’actual legislatura, que ella va presidir durant dos anys com primera dona batlessa de Son Servera. Es van projectar un vídeos del treball fet, i va dir, entre altres coses, «el promès s’ha complit; ara ens queda molt a fer».

Va tancar l’acta la precandidata socialista al Consell, Catalina Cladera, que va fer una exposició dels treballs i èxits del seu partit a l’actual legislatura a nivell autonòmic, i també local a Son Servera, on les dones han tingut un protagonisme indiscutible, i espera i desitja que pugin continuar a la propera legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: