Celebrat el Certamen d’Arts Musicals Gent Gran 2018

Des de fa uns 15 anys la Federació de Persones Majors de la Part Forana organitzava una Trobada de Corals de Persones Majors de la Part Forana, sense caràcter competitiu, com encontra i reunió de les associacions que tenien l’activitat coral.

Fa dos anys atès que s’havien creat noves corals i al no poder fer front a les despeses organitzatives l’actual presidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Josefina Colom va demanar ajuda al Consell de Mallorca, i des de fa dos anys el Consell es fa càrrec de les despeses, però va imposar el caràcter competitiu de la Trobada, que inclou les corals de les associacions de Palma i la Part Forana.

Enguany més de 870 persones de la gent gran han concursat a la disciplina musical durant les Trobades de Corals que ha tingut lloc els dies 2, 9, i 10 de juny, a Muro, Alcúdia i Artà, respectivament.

El dissabte 2 de juny, al teatre de Muro, hi participaren cinc corals. El dissabte 9 de juny a Alcúdia hi participaren 9 corals, entre els quals hi havia les del IMAS Llar de Manacor i de Felanitx.
Finalment el diumenge 10 de juny, al Teatre d’Artà hi participaren un total de 10 corals de Palma, excepte la Santa Maria, i la Coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma.

Fotos: Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, i jurat amb el director de la revista Som Majors Joaquin Alcolea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: