Celebrat l’enllaç matrimonial de Toni Gomila i Antònia Sanso al restaurant Sa Gruta Nova de Porto Cristo

El passat dissabte dia 1 de juliol, a les 20h,  es va casar la meva fillola Antònia Sanso Ordinas, amb el seu company Toni Gomila. Després de compartir el camí de la vida junts des de fa onze anys, van decidir formalitzar la seva unió.

L’enllaç va tenir lloc al restaurant Sa Gruta Nova de Porto Cristo, i els va unir en matrimoni la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà.

Va ser una cerimònia molt emotiva celebrada als jardins del restaurant bellament adornats per l’ocasió, i acompanyats de familiars i amics.

L’aperitiu es va servir als jardins on celebraren la cerimònia però, degut a la inseguretat meteorològica del passat cap de setmana, el sopar es va servir a l’interior del restaurant bellament decorat per a l’ocasió. Vam  degustar un excel·lent menú especial de la casa, i un magnífic pastís de noces.

En acabar el sopar petits i grans ens divertirem amb un especial fotomaton instal·lat per a l’ocasió, el ball i la festa es va prolongar fins a la una de la matinada.

Dilluns passat els nuvis van emprendre el seu viatge de lluna de mel a Astúries. La més cordial felicitació i els millors desitjos de felicitat al nou matrimoni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.