Club Bàsquet Manacor: Debut de les nostres juniors “RT. El Pino” i dels nostres júniors “RT. Es Parc” a la màxima divisió balear, la Lliga Interilles.

Les nostres séniors BUFETE PERELLÓ realitzaren un partit espectacular i guanyaren a un gran equip com és l’Alcúdia per 57 a 49.

Les nostres jugadores sortiren a per totes i donaren el seu màxim durant els quaranta minuts per tal de fer-se amb una victòria de molt de mèrit.

L’equip sénior femení Bufete Perelló
Per la seva banda les júniors RT. EL PINO debutaren a la lliga interilles davant l’Inca. La inactivitat passà factura a l’equip que es va veure superat per les companyes inqueres. Tot i això l’equip té molt de marge de millora dins la millor lliga júnior de les illes.
Debut de les júniors Rt. El Pino a la lliga interilles
Les nostres cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ competiren de tu a tu davant un equip superior física i tàcticament i al final perderen per 51 a 49 davant el Bahía San Agustín en un partit a on les nostres nines mostraren molt de potencial. Les cadets RT. ES CRUCE milloraren molt respecte a anteriors partits i aconseguiren l’alegria de la victòria davant 46 a 42 davant Sa Indioteria. Molt bon partit de totes les nines i molt bona la concentració i l’actitud.
Les nines del nostre infantil FORN CA’N TÒFOL venceren per 28 a 69 a la pista de Sa Indioteria gràcies a un joc col.lectiu molt intens i ràpid.
L’infantil femeni Forn Ca’n Tòfol
Així mateix, les infantils ADVOCATS JOAN PICÓ també venceren a les companyes Pollença per un clar 43 a 76 gràcies a les bones accions individuals d’unes nines que milloren partit a partit.
El nostre equip sènior insular NADAL MOBILIARI va disputar un partit molt igualat a Sa Indioteria que acabà amb victòria dels locals amb un triple al darrers segons. Al final 65 a 63. Els nostres júniors RESTAURANT ES PARC venceren en un partit molt disputat als companys de Felanitx en el primer partit del campionat interilles. El marcador fou 69 a 80 gràcies a un espectacular darrer quart dels nostres jugadors. Els júniors PEUGEOT GRUP COLL perderen per 45 a 53 davant el LLoseta en un partit on els nostres júniors competiren al màxim davant un equip més fort.
Els júniors Peugeot Grupo Coll
Els cadets POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS varen caure per 71 a 74 davant el UADIS. El nostre equip no jugà amb la mentalitat a que ens té acostumats i, malgrat les estones de bon joc, el rival fou més regular. Els cadets CRONOMOTOR venceren de manera contundent al CIDE per 37 a 60 en un partit a on l’equip anà de menys a més. Els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA perderen a la pista del Son Cotoner davant un equip més físic i que defensà amb una zona molt tancada que els nostres jugadors no pogueren rompre. Els infantils CREUERS ILLA BALEAR perderen davant un gran equip, La Salle de Palma, per 59 a 109 en un partit de molt ritme i els nins de l’infantil RT. XINXERAM perderen davant els companys de Madre Alberta en un partit molt igualat per 79 a 67.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: