Comença el curs per a la gent gran de tot el municipi de Manacor

Els manacorins i les manacorines de més edat són gent activa. Ho demostren cada any totes les persones majors que s’apunten a alguna de les activitats que l’Ajuntament ofereix a totes les associacions de la tercera edat de Manacor, s’Illot, Porto Cristo i Son Macià. La Delegació de Gent Gran organitza classes d’informàtica i maneig de mòbils, gimnàstica, pilates, ball en línia, ball de saló, danses del món i també excursions socioculturals pel municipi de Manacor, les quals són obertes als majors de 60 anys jubilats o en situació d’atur i que es desenvolupen en espais municipals.

Enguany “s’han matriculat 236 alumnes en els diferents cursos i, a més, encara hi haurem de sumar els participants en les diferents excursions socioculturals que organitzam des de la delegació de Gent Gran per mostrar diferents aspectes del municipi”, ha explicat la regidora de Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. Pel que fa als cursos per a gent gran “estam ben contents perquè la demanda ha pujat un 10% respecte a l’any passat”, ha afegit Bauzà. En tots els cursos municipals per a gent gran l’Ajuntament aporta l’espai físic on es desenvolupen les classes i els monitors; els alumnes reben els cursos de franc. En el cas de les excursions socioculturals, les quals són obertes a totes les persones majors, l’Ajuntament s’encarrega de sufragar el transport i de coordinar-ne les visites.

“Tant els cursos com les sortides tenen molta demanda i volem seguir programant-los perquè en totes les franges d’edat hi ha gent inquieta i amb ganes de saber què passa, com es transforma i com es modernitza el nostre municipi”, explicà la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. Així durant la primera classe dels diferents cursos s’ha animat els participants a proposar noves activitats i llocs per visitar.

Des de l’Ajuntament han recordat que durant l’estiu l’activitat no ha aturat i tota la gent major que ho ha volgut ha pogut participar a les classes de ball en línia o gimnàstica que s’han desenvolupat els mesos de juliol i agost a Manacor, a la platja de Porto Cristo i també a la platja de s’Illot. “Durant els mesos d’estiu han participat 189 persones majors a les diferents activitats i des de l’Ajuntament estam ben contents perquè els participants han augmentat un 149% respecte l’estiu del 2016”, conclou Maria Isabel Bauzà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.