Comença Protur Chef 2022

Avui s’ha portat a terme el sorteig entre els 18 estudiants provinents de 15 escoles de tot l’estat espanyol per determinar l’ordre de participació del quart Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef. A partir de demà divendres a les 14:30 h, al Protur Biomar Sensatori Resort de Sa Coma. Ja està tot cuit!.

Després d’un breu discurs de benvinguda del director d’explotació de Protur Hotels, en Llorenç Rosselló, i del president del jurad, en Tomeu Caldentey, ara tot depèn del talent d’aquestes futures figures de la gastronomia, el qual ens consta que promet molt.

El jurat estarà compost per Caldentey, Victor García (Hotel Cap Rocat), Joan Giner (Restaurant Eliana Albiach), David Nadal (director de continguts de IB3), Marc Fosch (Marc Fosh Restaurant), Adrián Quetglas (Restaurant Adrián Quetglas) y Shenqian Ye (president de l’associació d’intercanvi gastronòmic d’Espanya).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: