Comencen els campus “Diverbàsquet” i el de tir

Aquesta setmana han començat dos campus a les pistes del Bàsquet Manacor.

Els matins el campus Diverbàsquet, que enguany arriba a la XV edició, combina la pràctica del bàsquet amb activitats d’esplai mentre que el de tir es centra sobretot en la tecnificació.

El campus diverbàsquet, a més d’entrenadors del Bàsquet Manacor, enguany presenta fitxatges de luxe! Na Caterina Feliu, entrenadora del mini femení del Pollença que enguany s’ha proclamat campió de Mallorca i de Balears; en Marc Ribas Campió d’Euskadi Infantil masculí itinerari participació amb Irlandesas SD, segon entrenador cadet femení A2 Leioa SBT, Jugador de Leioa SBT (Campions de Biscaia 2ª especial), Coordinador d’esports al colegio La Merced i col.laborador de BàsquetMent i de la FBIB i na Iraide Juez, jugadora de la Universitat Concordia de Portland de la NCAA i ex jugadora del CTIB i de la selecció Balear. Tots ells assistiran com a entrenadors al Diverbasquet!!!

Així mateix, Alberto Corbacho, jugador mallorquí del Delteco GBC i un dels millors triplistes de l’ACB, visitarà els jugadors i les jugadores del nostre Campus de Perfeccionament de Tir a Cistella!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.