Comencen les obres de millora d’alguns carrers del nucli urbà de Son Servera

Les obres preveuen la pavimentació i renovació de serveis bàsics i voreres.

L’Ajuntament de Son Servera començarà aquest pròxim dilluns 9 de novembre les obres de millora d’alguns carrers del nucli urbà del poble. En concret, els carrers afectats són el carrer de Ciutat,​ el carrer​ de la Mare de Déu de Sant Salvador, un tros del carrer d’en P. Antoni Servera (des del carrer de Jaume Fornaris fins al carrer del Bisbe Vallejo), i el carrer d’en Joan​ Massanet.
Aquestes actuacions responen a l’objectiu del consistori d’acabar amb els problemes d’accessibilitat d’aquests carrers i actuar sobre el deteriorament i l’envelliment propi dels materials de construcció, així com l’eliminació de sots, de l’estat irregular de les voreres o del problema de les voreres molt estretes.
Amb aquestes obres s’adaptaran els passos per als vianants existents a la normativa d’accessibilitat vigent així, com una ampliació de trams de vorera perimetral, noves zones d’aparcament millorades, la dotació d’un nou asfalt en tots els carrers i la renovació de canonades.
El projecte, que es dividirà en tres fases, té un pressupost total de 129.112,57 € i començarà pel carrer d’en Pere Antoni Servera, el tros del qual està previst que s’acabi en poc més de dos dies. A continuació es passarà a millorar el carrer de Ciutat i el de la Mare de Déu de Sant Salvador, i finalment s’acabarà pel carrer d’en Joan​ Massanet.
Tot el disseny de la xarxa viària, els seus elements constitutius i els materials de construcció tendran en compte les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda o amb deficiències sensorials.
El termini d’execució de les obres està previst en​ 3​ mesos.
Cal destacar que durant el període que durin les obres es canviarà la circulació en els trams afectats. Així, a l’inici d’aquestes no es podrà​ pujar​ al carrer de Ciutat pel d’en Joan​ Massanet,​ on només es podrà​ baixar​ per a anar cap al carrer de na Joana Roca.
En les pròximes setmanes i a mesura que s’avancin les obres i canviï la seva situació s’habilitaran noves rutes per afectar el menys possible el trànsit en el nucli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: