Comencen les obres de millora de l’enllumenat públic de s’Illot

El projecte afecta una part dels carrers Lluç, Pagell, Llop, Gira-sol, Alfabeguera, Lliri, Gessamí i Vauma del nucli costaner.

Les obres de millora de l’enllumenat públic de s’Illot han començat aquesta setmana. El projecte té un cost de 350.228,69 euros i les obres, que tenen una durada prevista de 3 mesos, consisteixen en la millora integral de l’enllumenat públic, el que suposa el canvi de tot el cablejat, de les faroles, l’ampliació de les aceres per tal de fer-les completament accessibles i la retirada de l’arbrat afectat.

El projecte afecta una part dels carrers Lluç, Pagell, Llop, Gira-sol, Alfabeguera, Lliri, Gessamí i Vauma, en el rectangle format entre els carrers Gira-sol, Llissa, Vauma i Llop.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Manacor pretén donar una solució definitiva als problemes històrics que arrossega el nucli de s’Illot, pel que fa al dèficit d’il·luminació viària, a més dels continus i molestos talls de llum en una zona en la qual no s’havia dut a terme el manteniment necessari del cablejat ni de les seves voravies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: