Comerciants del carrer de Ciutat convidem tothom a passejar-hi i a fer festa amb ells dissabte horabaixa

“De passeig al carrer de Ciutat” omplirà aquesta artèria comercial d’activitats.

Per cinquè any consecutiu els comerciants del carrer de Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume vestiran de gala aquesta gran artèria comercial de Manacor per celebrar un capvespre “De passeig al carrer de Ciutat”. Per a dissabte que ve, dia 20 de maig, els comerciants han preparat un horabaixa farcit d’activitats, de música i de bauxa que “pretén celebrar que s’acosten les Fires i Festes i fer que la gent visqui el comerç local en primera persona. Hi trobaran un tracte proper i desenes d’activitats per passar un horabaixa ben divertit”, ha explicat Jaume Pou, el vicepresident de l’associació de comerciants del Carrer Joan Lliteras i la plaça de Sant Jaume.

“Estam encantats que els comerciants actius proposin iniciatives a l’Ajuntament i els intentam donar el màxim suport possible. A més vull recordar que tots els que venguin a comprar o a la festa podran aparcar dues hores gratuïtament a l’aparcament soterrat de la plaça Sant Jaume”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. “Ja fa anys que organitzam aquesta festa, els comerciants d’aquesta zona tenim molt bona relació i creim que els manacorins responen a les activitats que els oferim, volem agraïr al poble i als clients la fidelitat que tenen cap als nostres comerços”, ha afegit la presidenta de l’associació de comerciants d’aquesta zona de Manacor, Victòria Nicolau.

A partir de les 17.30 h de l’horabaixa la música començarà a animar la verbena d’horabaixa que s’instal·larà a la plaça de Sant Jaume. A més tots els comerços del carrer oferiran un tast de vermut i a partir de les 18.30 començarà una demostració de ball Swing, s’oferiran tapes en alguns bars, hi haurà demostracions de dansa i també música jazz en directe que s’anirà passejant per tota l’artèria comercial del carrer Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume.

“Que els comerciants s’ajuntin per organitzar una jornada tan plena d’activitats com aquesta és una sort per a qualsevol respresentant públic perquè significa que tenim comerciants actius, amb idees i mobilitzats que saben com ho han de fer per diferenciar-se i atreure públic”, ha conclòs la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: