Comunicat sobre les festes de Sant Llorenç des Cardassar

Un cop analitzada l’evolució de les xifres de contagis de la pandèmia de la Covid-19, els canvis que es succeeixen de forma continuada en relació a les mesures de seguretat de la crisi sanitària i la contínua actualització de les instruccions per part del Govern Balear, cal seguir amb els protocols de màxima seguretat establerts per les autoritats sanitàries.

Tal com marca la normativa, tots els esdeveniments es troben emparats a unes capacitats màximes d’aforament respectant, en tot moment i de manera estricta, la distància social i l’ús de la mascareta. D’aquesta manera s’entén que tots els esdeveniments presencials suposen un punt de risc elevat de contagi que, en la major mesura possible, s’han d’evitar.

L’Ajuntament concep les festes patronals com un punt de trobada d’amistats, familiars i veïnats, per compartir bones estones i viure moments de germanor. Però això no és possible a causa de les mesures sanitàries i de distanciament social.

Aquest fet suposa que dels esdeveniments que es puguin dur a terme, s’han de limitar a un format en línia (online), a través de les eines que ens facilita diàriament la tecnologia i que ens permet garantir una màxima seguretat pública. La lluita contra el Covid-19 continua i no podem fer passes enrere.

Des del consistori reclamam comprensió a la ciutadania local i responsabilitat a totes les entitats i col·lectius en el compliment de les mesures excepcionals que actualment s’estan decretant per part del Govern de les Illes Balears.

Després de reunir-nos en comissió informativa tots els grups en representació municipal a l’Ajuntament, en data dimecres 29 de juliol de 2020, hem acordat suspendre les festes patronals de Sant Llorenç des Cardassar.

Per tot el que s´ha exposat, tots els membres de la Junta de Govern hem acordat per unanimitat:

  • Suspendre les Festes Patronals de Sant Llorenç en caràcter general.
  • Només es podran celebrar aquells actes, de petit format i virtuals, que no posin en risc ni als mateixos participants ni a la resta d’organitzadors.
  • L’organització i el desenvolupament dels actes estaran subjectes a l’autorització per part del delegat de festes. Correspondrà a l’entitat organitzadora encarregar-se de que es compleixin les condicions establertes per les autoritats sanitàries. L’entitat organitzadora serà la responsable de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: