Concert conjunt de la Banda de Música de Sant Llorenç i el cor Mallorca Gay Mens a Sant Llorenç des Cardassar

Dins el marc de les Festes de Sant Llorenç 2018, el proper diumenge dia 12 d’agost a les 22h, a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, està previst el Concert Extraordinari de Festes a càrrec la Banda de Música de Sant Llorenç, i el cor Mallorca Gay Mens.
Aquesta serà la segona actuació conjunta dels directors Pere Siquier, i Joan Laínez, que ja van col·laborar juntament amb les seves respectives bandes de música al Festival de Bandes celebrat el passat 17 de març, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor. En aquell concert la banda llorencina i la Banda de Música de Campos, és reuniren per interpretar conjuntament peces de la jove compositora valenciana Sara Galiana, guanyadora del Concurs de Composició de Música Jove de València.

Mallorca Gay Men´s Chorus es va fundar a l’octubre de 2012. El seu director és Joan Laínez. És un cor compost íntegrament per veus masculines i que cercava fer alguna cosa diferent dins de la música coral. Encara que la paraula «gai» figura en el nom, no és una formació tancada només a homosexuals, Qualsevol home pot formar part de la mateixa, sempre que comparteixi passió, ganes de gaudir cantant, i com no, estigui disposat a col·laborar en totes les activitats, esdeveniments, i associacions dedicades a ajudar i afavorir la integració i els drets humans.

És una formació en la que destaca la varietat, novetat i qualitat coral. El seu repertori hi ha temes de cantants actuals, peces de rock i musicals clàssics i actuals.

Pel que fa a la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, l’actual director Pere Siquier, el primer concert que va dirigir la Banda de Música de Sant Llorenç, va ser el 28 de juliol de 2017, a la 25è edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera que cada any és celebra a l’Església Nova del poble. Durant aquest any sota la seva direcció la banda ha tingut una evolució constant i extraordinària, el que ha anat incorporant nous components a la banda. A cada actuació va posant nous rectes als components de la banda, que responen amb treball i il·lusió.
El darrer d’ells serà el Concert de Festes 2018, amb els components del cor Mallorca Gay Men’s Chorus.

A continuació vos oferim fotos de l’assaig conjunt que feren banda i cor, ahir dijous dia 9, i que segons notícies va deixar satisfets als músics i directors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.