Concert de Santa Cecília 2018 de la Banda de Música de Sant Llorenç a l’Espai 36

El proper diumenge dia 11 de novembre, a les 19h està previst el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2018, amb el títol de «El so de la percussió» de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier a l’Espai 36.
Els músics de la banda amb l’ajuda del seu director Pere Siquier, han treballat amb gran esforç preparant el concert de Santa Cecília, per contribuir de manera especial a que la música ressoni novament al poble.

Per a aquest concert el director ha confiat amb els joves percussionistes de la banda que tindran un protagonisme especial. Així com la resta de la músics, que han treballat de valent amb obres difícils de joves compositors que triomfen a nivell nacional i internacional com és el cas del compositor de Llíria (València), José Ignació Blesa. Interpretaran d’aquest compositor Abrantine Overture (OP. 39) i Maltesia Suite (OP. 41) .

Aquest serà el segon concert de Santa Cecília que dirigirà Pere Siquier, un director que sap motivar a tots els músics a superar-se i anar perfeccionat les seves capacitats, treball que surt a llum a cada nou concert que ens ofereix la banda. El director, a més dels puntals dels músics majors, confia plenament amb els joves, ja que diu que els joves d’avui estan molt preparats i no els costa gaire seguir el ritme de la banda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: