Concert de Santa Cecília de la Banda de Música Local de Son Servera i acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Vila a la banda

Diumenge dia 4 de novembre a les 20:30h al Teatre La Unió de Son Servera, Concert de Santa Cecília amb la temàtica d’Halloween de la Banda de Música Local de Son Servera i acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Vila a la banda.
La medalla d’Or li va ser concedida a la banda el divendres 20 de setembre, a un ple històric que es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Son Servera, on el primer punt de l’odre del dia era l’aprovació de la concessió de la Medalla d’Or de la Vila a la Banda de Música Local de Son Servera, un fet únic i sense precedents en la història del poble, i que va ser aprovat i atorgat per unanimitat de tots els partits polítics.

L’actual director de la Banda de Música Local de Son Servera, és Joan Antoni Ballester, mestre d’educació musical (UIB) i titulat en Musicologia (Conservatori Superior de les Illes Balears). Com a docent ha estat professor d’Història de la música als conservatoris professionals de Mallorca i Menorca. Des de 2004 s’ha anat formant en el món de la direcció amb directors com ara F. Marina, F. Aguirre i R. Sanz-Espert, fent cursos tant a les Illes Balears com a la Comunitat Valenciana i al País Basc, que li han permès dirigir en concert agrupacions com ara la Banda Simfònica del Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant o la Banda Municipal de Bilbao.

A l’actualitat és director titular de la Banda de Música Local de Son Servera. En els darrers anys ha estat director musical de la Unió Musical Petra(2014-17) i de l’Orquestra de Cambra de Llucmajor (2015-18). Des del 2016 és també director de la Banda Simfònica federativa de les Illes Balears.

L’entrada al concert és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: