Concert de soprano i orgue a la parròquia de la Santa Creu de Palma amb motiu de la festivitat de l’epifania

La Parròquia de Santa Creu de Palma celebrarà el proper 6 de gener la festivitat de l’Epifania del Senyor amb un concert de soprano i orgue a càrrec de Cristina Van Roy, soprano solista de la Capella Mallorquina i Bartomeu Manresa, organista titular de Santa Creu. Cal destacar que aquesta parròquia, una de les primeres i principals parròquies de la ciutat és seu habitual de nombrosos concerts al llarg de l’any i es pretén institucionalitzar aquest concert de l’Epifania com a tradició.

S’interpretarà un repertori format íntegrament per obres nadalenques molt conegudes a on no faltaran àries de “l’Oratori de Nadal” de J.S. Bach, de l’oratori “El Messies” de

G.F. Haendel, així com d’altres ja tradicionals com el “Vou-veri-vou”, “Santa Nit”, o “El cant dels ocells” entre altres d’autors com Max Reger, Lous-Claude Daquín, Adolphe Adam, Bartomeu Veny o Cesar Franck.

Pel que fa als intèrprets, cal destacar que Cristina Van Roy ha actuat en nombrosos recitals a escenaris com el Teatre Principal de Palma, Teatre Reial de Madrid, Teatre d’Elx i auditoris com el de Palma, Nacional de Madrid, Santander… sota les batutes José María Moreno, Philippe Bender, Plácido Domingo, José Miguel Pérez-Sierra, entre molts altres.

D’altra banda, Bartomeu Manresa ha realitzat nombrosos concerts d’orgue arreu de tot Espanya, Itàlia, França, Alemanya i Polònia, actuant a importants festivals i catedrals. Actualment, a més de titular de la Parròquia de Santa Creu, és també professor d’orgue del Conservatori Professional de música d’Inca “Antoni Torrandell” i membre de la Comissió Internacional de Música Sacra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: