Concert de tangos de la Banda de Música de Sant Llorenç a les Festes de sa Coma

La Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar amb el seu director, Pere Siquier al capdavant prepara un fantàstic i espectacular concert per a les Festes de sa Coma 2021. Enguany aprofitant el 100 anys del naixement del famós compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla han montat tot un concert entorn a la seva obra i figura, així el públic assistent podrà disfrutar de tangos com Libertango, Adiós Nonino…entre d’altres.
Astor Piazzolla va ser un dels músics més importants de tango de la segona meitat del segle xx, i va contribuir en la renovació dels tangos pel que fa a ritme, timbres i harmonia per la qual cosa va ser molt criticat entre la resta de compositors de tangos contemporanis a ell. Posteriorment va ser reivindicada la seva figura i obra.
L’obra de Piazzolla reflexa i recull sens cap tipus de dubte el caràcter personal del compositor, irreverent, apassionat i fins a intolerant, la qual cosa podem trobar moltes vegades juntes en una mateixa peça.
Els assistents no només podran gaudir de la fantàstica música d’aquest compositor si no que també la podran veure interpretada pels ballerins professionals el germans, Rafel i Marina Rosselló.
El concert serà el dijous 15 de juliol a les 21h, a l’Avinguda de les Palmeres de sa Coma.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: