Conèixer el municipi de Son Servera a través del joc de l’oca serverí

Seguint amb la línia iniciada l’any passat amb un joc de cartes per commemorar els 200 anys de la pesta, enguany el CIJ ha dissenyat un joc de l’oca serverí.

El jovent de Son Servera han dissenyat un joc de l’oca molt especial amb les creacions que feren durant els tallers realitzats el mes d’octubre al Centre d’Informació Jove i a les biblioteques, juntament amb el toc artístic de l’artista serverí Sath que els ha unificat en un joc de l’oca serverí.

Un joc de taula on les diferents caselles representen els llocs més emblemàtics del municipi, com ara el pont d’en Calet, el jaciment de Mestre Ramon, la platja de Cala Millor o el port de Cala Bona, entre altres.

Una altra de les característiques d’aquest joc és que s’ha substituït l’oca pel gall. La figura típica de les festes de Sant Joan gràcies al tradicional concurs de cant de galls.

Després que l’any passat es fes un joc de cartes per commemorar els 200 anys de la pesta a Son Servera, en la mateixa línia enguany, fugint del tema de la pesta i per tal de fer més alegre aquest any atípic, s’ha optat pel reclam d’elements característics i amb història del municipi.

El joc es diu “Practica el Cijing. Vine al Cij!” i s’ha repartit aquest dijous entre els joves que han passat pel CIJ per fer una partida conjunta i presentar la idea.

Es tracta d’un material lúdic amb el qual es vol donar un toc diferent i atractiu perquè els joves coneguin la història del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: