Conferència de l’historiador de l’art, Miquel Àngel Cabrer, i visita guiada a la capella del Roser en el proper Dilluns de l’Obra

Amb la mirada enfocada a la setmana vinent, l’Obra Cultural Balear de Manacor ha programat dues activitats diferents però fortament relacionades. D’una banda, dilluns dia 17, a les 20.00 hores, en Miquel Àngel Cabrer ens oferirà a l’Espai Na Camel·la la conferència “La Capella del Roser dins el context de les capelles fondes de Mallorca (s. XVII-XIX)”. De l’altra, dissabte dia 22, a les 11 del matí i davant l’Ajuntament, en Miquel Àngel ens guiarà amb les seves sempre interessants explicacions a l’interior de la capella del Roser del convent dels dominics i el claustre de Sant Domingo. Aquesta eixida cultural, complementària de la conferència del Dilluns de l’Obra, és totalment gratuïta i no cal inscripció prèvia.

En Miquel Àngel Cabrer Sureda és llicenciat en geografia per la Universitat de Barcelona. A més a més, ha treballat en petits estudis de toponímia, articles sobre patrimoni artístic i història de l’arquitectura a diferents publicacions com Cent per Cent, el setmanari Felanitx o Es Saig d’Algaida i ha donat conferències sobre història de l’arquitectura arreu de les Illes Balears. Actualment té en procés d’elaboració un arxiu fotogràfic de la diòcesi de Mallorca que comparteix amb altres investigadors.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: