Continua la millora i rehabilitació dels carrers de Son Servera

En aquests moments, les obres se centren en els carrers Orlandis i Dr. Lliteras.
LAjuntament de Son Servera continua amb la seva tasca de rehabilitació i millora dels carrers i espais del municipi. Així, una vegada finalitzades moltes de les reformes previstes a la zona costanera, ara, les obres han començat al nucli urbà de Son Servera.

Els carres Orlandis i el carrer Doctor Lliteras han estat els primers que han començat aquest canvi i estan actualment en procés de re asfaltatge. Unes obres que lAjuntament, des de la regidoria de Vies i Obres, ha aprofitat per fer ara després que aquests carrers hagin estat abastits de gas recentment. Daquesta manera, lAjuntament ha estalviat fins a un 50% del cost daquestes obres gràcies a lOrdenança fiscal dobertura de sondatges que obliga a totes aquelles empreses que necessitin aixecar carrers per a instal·lar els seus serveis a asfaltar el 50 per cent del carrer que abasteixin. Una ordenança aprovada aquesta legislatura, aprovada per tal devitar que les empreses que inverteixin en el seu propi benefici deixin els carrers en mal estat.

Aquestes obres continuaran en poques setmanes en els carrers Jaume Fornaris, Bisbe Vallejo i Rafel Planes, canviant així la imatge general del barri.
Cal recordar, que dins el marc de projectes enfocats a humanitzar i fer més accessible el centre de Son Servera també es durà a terme en poc temps diverses millores importants en el carrer Prevere Antoni LLiteres i Pere Antoni Servera; on es faran voreres més amples o es posaran llambordes, entre altres reformes.
Les obres del carrer Prevere Antoni Lliteres són finançades amb fons propis de lAjuntament, mentre que les de Pere Antoni Servera es realitzaran gràcies a una subvenció de lAgència de Disciplina Urbanística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: