Continuen a bon ritme les obres del poliesportiu de sa Coma, i continuen bruts i sense tancar nombrosos solars

Després d’anys de reivindicar el poliesportiu de sa Coma, sembla que a les properes Festes de sa Coma del mes de juliol, tot i que no estarà acabat definitivament, ja es podran programar alguns actes al recinte.

Pel que respecte a la lluita dels veïns de sa Coma per aconseguir la neteja de solars bruts que són un perill d’incendi, i preocupació dels veïnats que els tenen al costat de casa, des de la Delegació de sa Coma, el regidor Nicolau Bordal, ha recollit una vegada més les queixes dels veïns, i just el passat cap de setmana es varen fotografiar més de 20 solars en mal estat, per obrir nous expedients i obligar a tancar els solars i a més procedir a la seva neteja.

A més de la mala imatge turística, que suposa per sa Coma, no basta tancar els solars, s’han de netejar ja són un perill real d’incendi per les cases habitades que els tenen al seu costat.

Esperem que, per el bé dels veïns i de la seva seguretat, que la nova lluita que es du a terme des de la Delegació de sa Coma obtengui bons resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: