Crònica del Bàsquet Manacor

Derbi especial entre els cadets vermell i negre

Autocars Tramuntana, 50 – Peugeot Grupo Coll, 98

Festa del bàsquet entre els 23 cadets vermell i negre del Bàsquet Manacor, que habitualment entrenen junts i que aquesta jornada s’han enfrontat en partit oficial a la pista de La Salle.

Joc dinàmic on el companyerisme, respecte i les ganes de disfrutar ha dominat durant tot el derbi. Un inici on els cadets negres, que eren els locals, han empès de valent amb un 7-0 inicial acabant 12-15. El 17-26 del segon quart ha allunyat molt en el marcador els cadets vermells però així i tot els cadets negres no han amollat i han seguit jugant al màxim! Després del descans un gran impuls dels vermells, amb un 5-12, ha acabat de decidir el partit. El darrer període ha finalitzat 16-25.

Un gran matí de bàsquet per a tots els cadets, els seus entrenadors i per a tots els familiars i companys que han assistit a La Salle.

Cadet Masculí Gestoria Nadal

Joan Capo, 72 Bàsquet Manacor, 82

Bon partit el que es va jugar contra un gran Joan Capó de Felanitx.
La nostra bona sortida (6-19) ha estat aturada amb un canvi defensiu que ens ha fet mal i que ha possibilitat que els locals hagin assolit una diferència de 57-45.
Tot i això l’equip ha seguit lluitant i la reacció ha arribat també per un canvi defensiu, amb un empat a 64 quan mancaven 4 minuts. Els darrers 4 minuts del nostre equip van ser espectaculars, amb un parcial de (8-18) amb 5 triples! (12 en total).
En conclusió, un partit jugat a ratxes, a estones massa tous però amb bona circulació de pilota i amb gran encert exterior. A seguir equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: